baik punye stalker :)

Monday, 13 January 2014

family picnic :)


Assalamualaikum..


Hari ni satu hari dok berpicnic dengan family. Dari pukul 3 sampai lah nak dekat pukul 7 baru gerak balik.




Picnic pun takde lah jauh mana, 15 minit dari rumah aku ke Pantai Pengkalan Balak tu. Dekat kan? Tempat lepak aku dengan Arif kengkadang. Hewhew.

Macam biasa, si kenit ni konfem hado.... pipi tu pipi tu gerrrrrrrrrrrrrram cik Is!




Lepak guling guling tengok sunset. Terpegun jap. Indahnya ciptaan Allah kan? :)




Okay pukul 7 baru gerak balik. Anak buah semua dari pukul 3 sampai ke pukul 7 dok berendam pantai. Legam woi muka memasing -..-




Okay tu jer nak cite. 




Muka macam mintak penampor sulung. Bahahaha. Ok thanks bye!




Sunday, 12 January 2014

Krabi aku datang!


Assalamualaikummmmm..

Ya Allah rindunya nak menaip dalam ni. Penat tau i olls dok godek godek password dan emel blog ni. Almaklumlah umur semakin meningkat ni kan. Amboi?

Nah takde nak cakap pape. Saje jer excited berlagak menggedik nak bagi tau i olls dah check in flight pergi Krabi. Hihokhihoks.




First time hokayyy. Sebelum ni pergi kat kaunter jer ha. Pum pam pum pam dah setel. Since dah ada mende alah ni memang sangat menyenangkan aku lah kan. Tak yah beratur panjang panjang. Hihihi.

Okay lah. Tu jer nak cite sebenarnya. Kah!

Bye u olls.









*post gaya gedik nokhareyy sebab teruja sangat blog dah berbulan tak peluk ciummm bhahaha peace yawww bye*



Tuesday, 29 October 2013

interview oh interview

hi.

hari ni tak pergi kerja sebab aku ada interview under Kementerian Kesihatan Malaysia.
sesaja cuba nasib. mana tau ada rezeki kat situ kan. InsyaAllah.

soalan-soalan yang dorang tanya aku masa interview tadi :

1) dorang suruh cerita serba sedikit latar belakang
2) dorang tanya skop kerja apa
3) kempem-kempen yang KKM buat
4) nama Menteri Kesihatan dan Timbalan Menteri Kesihatan
5) nama Ketua Menteri Melaka

banyak kali dorang tanya, tak menyesal ke kalau tukar kerja.
sanggup ke kerja shift bagai.

aku just cakap memang dari dulu nak kerja gomen ni. lagi pun, nak try cari pengalaman lain dan tak kesah kalau ada kerja shift. wiwiwiwiwi

time tu memang sumpah peluh menitik-nitik.
goyang lutut weyhh, nervous yang sangat melampau. ha ha ha.
kau bayangkan lah, kau sesorang duduk tengah tengah dan berdepan dengan dua orang tukang interview.

blerghhhh ~

so.. interview sudah, tinggal doa bebanyak.
kalau ada rezeki ada lah kan.

InsyaAllah.